Sharda
Insecticid Midash Forte
Sharda
Producător: Sharda
Cod produs: Insecticid Midash Forte
Disponibilitate: Stoc epuizat

Substanță activă
Imidacloprid 700 g/kg
LEI 300.00 300,00 LEI
Fără TVA: 275,23 LEI

Opţiuni disponibile


STOC EPUIZAT
Icon Ai o întrebare despre produs ?
Omologat pentru culturile : castraveți
Fișă tehnologică produs


Insecticid sistemic pe baza de imidacloprid pentru tratamente foliare.

Ce este Midash Forte si pentru ce se foloseste?

 Este un insecticid sistemic din grupa produselor neonicotinoide, cu spectru larg de insecte daunatoare combatute. Actioneaza rapid prin afectarea sistemului nervos al insectelor. Desi nu are efect de soc, la scurt timp dupa aplicare, insectele inceteaza de a se mai hrani si mor. Are efect de combatere asupra tuturor stadiilor de dezvoltare (ou-larvã-adult). La scurt timp dupa aplicare patrunde in plante si nu este spalat de ploi sau apa de irigatie. Nu este afectat de temperaturã iar actiunea sa dureazã peste trei sãptãmâni. Produsul nu este fitotoxic la dozele recomandate.

Cand si cum se aplica Midash Forte?

Se aplica prin tratamente foliare in dilutie cu o cantitate de apa la hectar corespunzatoare culturilor si stadiilor de crestere. In general tratamentele se fac la aparitia daunatorilor sau a primelor simptome de atac. Pentru marirea spectrului de combatere si evitarea crearii formelor rezistente se poate aplica si in amestec cu alte insecticide din grupe diferite. Pentru evitarea crearii formelor rezistente ale insectelor se va alterna cu insecticide din grupe chimice diferite.
Aparatele de stropit trebuie sa fie bine reglate si calibrate.
La legume se utilizeaza pentru culturile din spatii acoperite . Produsul are o perioada scurta de pauza de la aplicare pana la recoltare.
La cartof primul tratament se va efectua la aparitia adultilor hibernanti, inainte de a depune ouale. Al doilea tratament se face in cazul cand au aparut larvele pe frunze.
Pentru o eficacitate maxima, recomandam aplicarea insecticidului impreuna cu un adjuvant, in special la plantele cu frunza lucioasa si cerata.
Produsul este toxic pentru albine si bondari!Cultura: Castraveti în solarii
Daunator: Musculita albã de serã (Trialeurodes vaporariorum)
Doza: 0,02 % (0,2 kg/ha)

Fișă tehnologică produs
Substanță activă Imidacloprid 700 g/kg

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie