Sharda
Insecticid Midash Forte
Sharda
Producător: Sharda
Cod produs: Insecticid Midash Forte
Disponibilitate: Stoc epuizat

Substanță activă
Imidacloprid 700 g/kg
LEI 300.00 300,00 LEI
Fără TVA: 275,23 LEI

Opţiuni disponibile


STOC EPUIZAT
Icon Ai o întrebare despre produs ?
Credit module tbi bank RO 3.3.5

68.95 Lei x 4 rate

Omologat pentru culturile : castraveți
Fișă tehnologică produs


Insecticid Midash Forte

Insecticid sistemic pe bază de imidacloprid pentru tratamente foliare.

Ce este Midash Forte și pentru ce se folosește?

Este un insecticid sistemic din grupa produselor neonicotinoide, cu spectru larg de insecte dăunătoare combătute. Acționează rapid prin afectarea sistemului nervos al insectelor. Deși nu are efect de șoc, la scurt timp după aplicare, insectele încetează de a se mai hrăni și mor. Are efect de combatere asupra tuturor stadiilor de dezvoltare (ou-larvă-adult). La scurt timp după aplicare pătrunde în plante și nu este spălat de ploi sau apa de irigație. Nu este afectat de temperatură iar acțiunea sa durează peste trei săptămâni. Produsul nu este fitotoxic la dozele recomandate.

Când și cum se aplică Midash Forte?

Se aplică prin tratamente foliare în diluție cu o cantitate de apă la hectar corespunzătoare culturilor și stadiilor de creștere. În general tratamentele se fac la apariția dăunătorilor sau a primelor simptome de atac. Pentru mărirea spectrului de combatere și evitarea creării formelor rezistente se poate aplica și în amestec cu alte insecticide din grupe diferite. Pentru evitarea creării formelor rezistente ale insectelor se va alterna cu insecticide din grupe chimice diferite.
Aparatele de stropit trebuie să fie bine reglate și calibrate.
La legume se utilizează pentru culturile din spații acoperite. Produsul are o perioadă scurtă de pauză de la aplicare până la recoltare.
La cartof primul tratament se va efectua la apariția adulților hibernanți, înainte de a depune ouăle. Al doilea tratament se face în cazul când au apărut larvele pe frunze.
Pentru o eficacitate maximă, recomandăm aplicarea insecticidului împreună cu un adjuvant, în special la plantele cu frunză lucioasă și cerată.
Produsul este toxic pentru albine și bondari!Cultura: Castraveți în solarii
Dăunător: Musculița albã de serã (Trialeurodes vaporariorum)
Doza: 0,02 % (0,2 kg/ha)

Fișă tehnologică produs
Substanță activă Imidacloprid 700 g/kg

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie